Gol

În caseta de căutare, puteți introduce codul articolului sau, alternativ, unul sau mai multe cuvinte care descriu articolul de căutat.

 

Căutare după cod

De exemplu, dacă introduceți „205R1” va apărea articolul cu codul 205R1, adică „Agățători trapezoidale aurii n.1” (împreună cu celelalte agățători din același subgrup).
Dacă nu vă amintiți codul complet, puteți introduce doar prima parte, de exemplu: „205”. În acest caz, va apărea o listă de articole al căror cod începe cu „205”. În acea listă, puteți da clic pe codul articolului care vă interesează pentru a-l face să apară.

 

Căutare după descriere

Dacă nu vă amintiți codul, puteți introduce unul sau mai multe cuvinte care descriu articolul.
Exemplu: dacă introduceți cuvântul „compresor” va apărea o listă care include toate articolele a căror descriere include cuvântul „compresor”. În această listă, faceți clic pe codul articolului care vă interesează pentru a-l face să apară.
Puteți introduce doar o parte a cuvântului (de exemplu „compr”). În acest fel, lista care apare va cuprinde toate articolele a căror descriere include „compr”.
Puteți introduce mai mult de un cuvânt, de exemplu: „compresor silențiat”. În lista care se va deschide, veți vedea în partea de sus articolele cele mai relevante pentru căutare, adică articolele a căror descriere conține atât cuvintele „compresor”, cât și „silențiat”. În partea de jos, totuși, vor apărea articolele a căror descriere include doar unul dintre cele două cuvinte.
Cuvintele pe care le introduceți în căutare pot fi atât cu litere mici, cât și cu litere mari, atât la singular, cât și la plural.

 

*** - ***